kolt till salu! / 2011-05-27 / 22:58:45

jag har tänkt en del på om jag ska sälja min kolt. jag tror inte att jag kommer att använda den mer än typ några enstaka gånger i livet, om ens det, och dessutom har jag inget band till det, vilket jag inte kommer ha råd eller tid att göra nån gång i livet heller..

oavsett har jag haft ett jätteroligt och lärorikt projektarbete, det har jag med mig hela livet ändå.

om ni vet någon som skulle kunna vara intresserad eller om ni själva är det, kontakta mig! bilder kommer snart, har fotat men måste föra över dom till datorn.

men om någon hör av sig så har jag väl hunnit fundera mer och då kan det vara lättare att avgöra.

det som är till salu är alltså ett barmkläde


en kolt
(bilder kommer)

och även en kaffepåse/plånbok


inga fasta priser, det diskuteras vid tillfälle.

hör av er! (endast serösa intresserade)

hejs från en

TILL SALU! / 2011-05-23 / 12:20:38

om det är någon som skulle vara intresserad av att köpa en liten bit vadmal/kläde i färgerna röd, grön, blå eller gul, säg till! av blå finns det ganska mycket. jag har även tråd som passar till den blåa färgen, det är mörkblå tråd.

att köpa finns också mönster till lulesamisk kolt och arbetsbeskrivning.

bara att meddela om så skulle vara fallet.

hejs från en färdig

bandet ska tillbaka / 2011-05-23 / 12:17:03

har fått meddelande att bandets ägare vill ha tillbaka det. därför ska jag försöka se till att ta bilder innan det för annars är det försent sen.

så ni kanske kan räkna med någon bild denna vecka. om det blir några bra :P

annars så händer det ingenting på denna front, materialet dräller kvar i mitt rum så det ska jag fixa undan idag så jag kan gå vidare i livet. tygbitar, papper, mönster osv. ska bli skönt.

hejs från en

hallå / 2011-05-12 / 09:04:07

hallå mina trogna läsare!

jag ser att läsarantalet sjunker, inte så konstigt. det är ganska skönt att vara färdig! fast ändå så känns det ofärdigt på något vis. men...bilder, det kommer väl någon dag.

iallafall så får ni här en väldigt suddig bild. lite tjuvkika. och då ska man ju inte se så bra.


jag ska försöka fixa så fort som möjligt bättre bilder. är bara så jobbigt när det är så varmt, att ta på en hel ylledräkt. och så var det ju det med kamera. det kommer! :)

hejs från en

puh, utandning! / 2011-05-04 / 15:18:00

redovisningen är avklarad och det blir MVG i slutbetyg! :D "betygen ska ju sättas den trettonde och det blir inte svårt för mig, du har varit jätteduktig" och någonting att hon var imponerad :D det var jättekul! jag hade förberett mig till flera kortare redovisningar fast man skulle ha en lite längre så det blev ju lite kort men hade inte så mycket att säga. vad jag gjort, varför och vad man ska tänka på..och så fick de ställa frågor.

det har varit ett sjukt kul och lärorikt arbete och nu ska jag fullföra loggboken och skicka in den, det allra sista på arbetet. så NAJS!:D

bandet som jag fick låna..superbra! :D
så skönt att vara färdig och så skönt att andas ut - har funderat så mycket på vilket betyg jag får och så..

loggboken ska skrivas och skickas in senast fredag, det gör jag idag så är jag helt färdig. känns konstigt att jag är färdig, något känns ofärdigt..

men iaf, mer bilder kommer att komma när jag fått tag på bättre kamera så det kan bli bra bilder. så det får ni vänta på ett tag till.

hejs från en

redovisning / 2011-05-03 / 16:26:50

har skrivit lite på redovisning. några ord/frågor som jag ska berätta utifrån, typ vad jag gjort, varför jag gjorde det och vad som är viktigt att tänka på. lite svårt att veta vad man ska ha med för punkter för att det ska bli tio minuter, liksom de (tvåorna, som är där för att få inspiration) skiter väl fullständigt i hur jag gjort olika delar osv så det blir klurigt. men ska nog ta det ganska spontant. är ju nästan chill i skolan nu :D sådär lagom med plugg så hinner med redovisning helt ostressat alltså. så najs!

och loggboken ska lämnas in i sin helhet på fredag vilket betyder att jag då har gjort allt jag ska och bara kan vänta på betyget..siktar mot stjärnorna, har inte slackat efter betygsnacket innan jul så jag får ju hoppas att det inte sjunkit iallafall!

jajja, några bilder också.inte så bra kvalle men...vi hörs då

hejs från en glad

ojdå / bilder / 2011-05-02 / 21:33:00

ojdå...vissa komplikationen gjorde att jag missade bilderna och så..redovisningen har jag bara tänkt på, inte skrivit något. ska berätta fritt mest så tänkte bara ha några ord till min hjälp, de skriver jag imorgon.

nu får ni iaf några bilder. på band till barmklädet. bilder på hel kolt kommer nog i veckan :)

hejs från en nybliven moster


paus / 2011-05-02 / 16:56:59

vad härligt att ha haft paus i projektabetet! :D fått hämta krafter lite..:)

ska sätta igång och planera redovisningen idag..istället för att gå på studentskivan, skönt :) skriver mer senare när jag gjort nåt och så kommer det mer bilder :)

hejs från enOm

kvinnan bakom bloggen

sonja

RSS 2.0