osäkert läge / 2012-10-20 / 13:31:09

ja, den där kursen i lulesamiska..! jag ska avvakta lite pga priset på kursen, så får jag se om jag får jobb och isåfall kanske läsa den. isf måste jag själv ta igen det jag missat för kursen har börjat redan. men har ju ändå läst första delen så det ska väl gå bra! :)

om drygt en månad hoppas jag att det bär av till tysfjord! :D och förhoppningsvis har jag fixat dekorationen på kolten till dess så att jag vågar ha den..

uppdatering om det kommer!

hejs från 


gällivare / 2012-10-10 / 00:07:00

imorgon åker jag till gällivare. ska se vad jag kan få till angående garn och låna bok till att väva skoband. hade varit så kul att verkligen komma igång med det där nu! men får ju se, har inte den bästa ekonomin just nu så får se om jag kan få tag på billigt garn med hjälp av farmor och samekvinnan sonja (som jag hade hjälp av under projektarbetet).. :)

en liten uppdatering bara.. 

hejs svejs från 


lulesamisk kurs / 2012-10-04 / 00:08:51

jag har då anmält mig till en lulesamisk kurs! så spännande.. är egentligen för sent å så, men man kan ju alltid försöka. det är 25% och det är via nätet allt. åh, skulle vara så coolt att liksom plugga det på riktigt!! :D

ska kopiera mina betyg imorgon och skicka in, så får man ju se sen..

hejs från sonjaOm

kvinnan bakom bloggen

sonja

RSS 2.0