mobilblogg / 2012-02-07 / 15:26:57

jaha, då har man fixat iPhone och kan blogga när som helst:D bara att ta bilder å slänga upp direkt! har inget annat att säga nu men ändå ;)

hejs från sonjA.. å en vinterbild :)


:( / 2012-02-06 / 13:52:29

blev inget jokkmokk :( är väldigt fattig så hade inte råd att åka buss, blev ingen annan skjuts... skittråkigt, får åka nästa år! plus att det faktiskt var 32 minusgrader där, så... var ändå liiiite skönt att inte åka, trots att jag gillar kyla!

kan hända jag hittat material till skoband billigt på annat håll å köper det ändå nångång.. grejen är ju att jag inte tål det, men det får jag väl ta :P längtar verkligen tills jag har färdigt allt, men just nu har jag varken tid eller råd till det... men det kommer!:)

ha det bra!

hejs från

jokkmokks marknad / 2012-02-01 / 19:16:05

åh, vad jag längtar till helgen. jag SKA till jokkmokks marknad, om jag så måste gå dit... ska kolla runt lite, kanske rentav köper material till att väva midjebandet? får se hur det blir med det ;) har blivit rätt taggad på att fixa färdigt allt med kolten nu.. när jag har pengar ska jag köpa material och fixa dekorationen i halsringningen. :) den är inte så fin nu (iaf inte för de som vet hur det ska se ut, de som inte vet märker ingen skillnad;))
.
bilder från google.se - jokkmokks marknad

ÅH, jag verkligen DÖR för att få åka dit när jag ser bilderna.. ! :D
.
slänger in en bild på kolten så man ser ringningen (inte så bra bild kanske, det var verkligen i all hast de togs, men ändå), så får ni se att det är gräsligt fult! måste fixas helt enkelt. juste, material till skobanden måste också fixas! någon bok med beskrivning och garn å så...
.
jajja, inget mer att säga, blir väl en uppdatering om hur det gick i jokkmokk sen!
.
hejs från Om

kvinnan bakom bloggen

sonja

RSS 2.0