näbbskor / 2012-09-23 / 13:11:00

jag tror inte ens att jag se visat dessa skor tidigare! köpte de på en loppis i gällivare när jag bodde där under maj månad, tror jag betalade 60 kr.. :) de är typ storlek 23 så min systerdotter lånar de nu när hon passar dom! :)

hejs från en 


charity: water / 2012-09-10 / 00:01:00

jahapp. då är ungdomens tid förbi och det är dags att bli vuxen. 20 år. åldersnojjan tar över. eller har gjort det redan för någon vecka sen. nu är jag inte tonåring längre. knasarnas knas. iallafall. jag skulle vilja be er om en tjänst. 
 
varje vecka dör 30 000 personer pga smutsigt vatten och dålig hygien. bara i afrika tillbringar folket 40 biljoner timmar att gå och samla vatten (som dessutom är smutsigt) varje år. kvinnor och barn tvingas gå många timmar fram och tillbaka genom farliga vildmarker för att hämta detta smutsiga vatten, som ger dem dödliga sjukdomar. det tar dessutom tid från att kunna utbilda sig, tjäna pengar och ta hand om familjen. en BILJON människor lever utan rent vatten.  därför har jag startat en liten kampanj. jag har allt jag behöver, och mer därtill. därför vill jag ge bort min födelsedag till de som behöver det bättre. 
 
10 USD är ca 68 kr. 5 USD 34 kr. 3 USD 20 kr. snälla, en liten, liten insats. finns INGET jag önskar mer just nu är att få uppfyllt mitt mål på kampanjen. men jag vill inte behöva göra allt själv. jag har börjat, men jag behöver er hjälp! målet är att samla 70 USD. hittills finns 20 USD samlat, dvs 50 USD kvar. 
 

så här kan det se ut. inte så bekvämt. vi gnäller för att det tar tid för vattnet att bli kallt/varmt.. :/


han har fått vatten, han är glad! tack vare charity: water och människor som offrar lite grann för andra


ALLA har rätt till rent vatten!!
 
vi har så mycket. de har inte ens vatten. vi slösar, dricker, duchar, badar, lagar mat osv. allt gratis (typ). 20 USD ger en person rent vatten i hela dennes liv. om min kampanj uppfylls blir det tre och en halv personer! KOM IGEN, HJÄLP MIG! om så bara några kronor.... (man kan även vara anonym)
 
HÄR kan du hitta min kampanj och hjälpa mig en smula. men främst hjälpa barnen i nöd. 
 
hoppas ni vill.
 
- long

skapande / 2012-09-05 / 13:14:00

hejsan!
 
 
tänkte bara passa på att göra lite reklam för min nya blogg som handlar om skapande i olika former.
hantverk.webblogg.se
 
hejs svejs från 
 Om

kvinnan bakom bloggen

sonja

RSS 2.0